اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ارکستر سمفونیک تهران در کنار حامد گارسچی، رهبری که در آلمان تحصیلات موسیقی دیده است، اجرایی تمیز و خوش صدا را به نمایش گذاشت و طی یک شب مخاطب را در فضای موسیقی چهار کشور جهان قرار داد.
به گزارش ایسنا، ارکستر سمفونیک تهران شامگاه گذشته (18 دی ماه) به رهبری حامد گارسچی روی صحنه رفت و قرار است امشب هم باری دیگر همین اجرا را روی صحنه ببرد.
حامد گارسچی پیش تر هم در تابستان سال 1401 از آلمان به ایران آمد و به مدت دو شب با ارکستر سمفونیک تهران روی صحنه رفت. اکنون هم حضور او در ایران به واسطه استفاده ارکستر سمفونیک تهران از رهبران مهمان است.
گارسچی طی اجرای پیشین خود با ارکستر سمفونیک هم، اجرایی رضایت بخش را روی صحنه برده بود، چه بسا که در هر دو اجرا قطعاتی کمتر اجرا شده یا اجرا نشده برای مخاطبان با کیفیتی قابل قبول نواخته شد که خود این امر یکی از مزیت های کنسرت ارکستر سمفونیک تهران به رهبری او بود.
قطعاتی که در این کنسرت نواخته شد از هنرمندانی مشهوری همچون پیترایلیچ چایکوفسکی (روسیه)، ژان سیبلیوس (فنلاند)، فکرت امیرف (آذربایجان) و آرام خاچاطوریان (گرجستان) بودند.
کاپریس آذربایجان از امیرف
آغاز این کنسرت با اثری معروف از فکرت امیرف بود.
شروع اثر در اوج بود و با طنازی فضای موسیقی آذربایجان را به مخاطب منتقل می کرد که خود این امر به جذابیت اجرای آن افزوده بود. البته که بخشی از جذابیت این قطعه به واسطه اجرای خوش صدای ارکستر از این قطعه بود که باعث می شد مخاطب با آن همراه شود.
آداجیو برای اسپارتاکوس از خاچاطوریان
یکی از مشهورترین آثار موسیقی کلاسیک به خاچاطوریان تعلق دارد که شاید هر کدام از ما اگر اهل گوش دادن به موسیقی کلاسیک باشیم، آن را شنیده ایم. این قطعه یکی از شاهکارهای موسیقی کلاسیک است که همانطور که از نام آن برمی آید، فضایی آرام و دلنشین دارد. زمانی که این قطعه پس از اثر پر شور و هیجان آذری قبلی نواخته شد، گویی که به یک باره آرامشی عمیق به سالن بخشیده شد.
آوای این قطعه همچون دو پال پرواز بود که آدمی را از زمین جدا کرده و در آرامش خیال به پرواز در می آورد. سبک بالی از جنس رهایی، درست همانطور که از داستان این قطعه برمی آید؛ داستانی که درباره آزادی برده ها است.
Sibelius: Valse triste, Op. 44
در ادامه دو قطعه از سیبلیوس نواخته شد. نخستین قطعه یک والس بود که فضایی آرام و البته موزون داشت؛ زیرا همانطور که از نام آن برمی آید این قطعه برای رقص محلی است و بدین واسطه حین شنیدن آن، ذهن شما فضای یک سالن رقص را تصور خواهد کرد.
دیگر قطعه ای که از سیبلیوس نواخته شد،Finlandia Op.26 بود.
رومئو و ژولیت از چایکوفسکی
آخرین قطعه روایت یک تراژدی از چایکوفسکی بود.
اثر با ملودی دراماتیک شروع شد و فضایی غمگین داشت که سازهای بادی در کنار هارپ به آن فضا دامن می زدند. اجرای آثار چایکوفسکی به دلیل پیچیدگی که دارند از انتخاب های سخت به شمار می روند، البته که کنسرت شب گذشته ارکستر آثاری نو و با فضاهای متفاوت را اجرا کرد که به نوبه خود اتفاق خوبی بود.
در این قسمت می توانید ویدیویی را از اجرای شب گذشته ببینید:
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}